Microsoft: Νέα διοικητική θέση αναλαμβάνει ο Χρ. Τσάγκος

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009 13:24

Την προαγωγή του Χρήστου Τσάγκου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft Ελλάς, σε καίρια διοικητική θέση ανακοίνωσε η Microsoft Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της οργανωτικής της δομής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσάγκος, ο οποίος κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft Ελλάς από το Μάιο του 2003, αναλαμβάνει από την 1η Νοεμβρίου 2009 τη θέση του Consumer and Online Marketing Officer για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με έδρα την Αθήνα.

«Ο Χρήστος Τσάγκος διαθέτει ισχυρές ηγετικές ικανότητες και βαθειά γνώση της αγοράς. Η επιτυχημένη του πορεία στην αγορά της τεχνολογίας, αλλά και η σημαντική του εμπειρία στο χώρο θα ενισχύσουν σημαντικά και θα εδραιώσουν την παρουσία της Microsoft στο web, καθώς και στην καταναλωτική αγορά», δήλωσε ο Ervan Pouliquen, Γενικός Διευθυντής του Consumer & Online Group για την Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Ο Vahé Torossian, Regional Vice President, Microsoft CEE, δήλωσε από την πλευρά του: «Ο Χρήστος Τσάγκος έπαιξε έναν καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας. Στο διάστημα που διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, η εταιρία διεύρυνε σημαντικά τον κύκλο εργασιών της στην Ελλάδα, δημιούργησε το Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας προωθώντας την έρευνα και την καινοτομία και διακρίθηκε για 3 συναπτά έτη στο διαγωνισμό Best workplace. Πραγματικά αδημονώ για τις αλλαγές που θα επιφέρει μέσα από το νέο του ρόλο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα