Carrefour: Δημιουργία «πράσινου» καταστήματος στο Χαλάνδρι

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 13:41

Τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, το οποίο, ήδη από το σχεδιασμό του, ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τις καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις του, στο Δήμο Χαλανδρίου, ανακοίνωσε ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος.

Η εταιρεία δεσμεύεται και στοχεύει στη μείωση κατά 30% του ενεργειακού αποτυπώματος του καταστήματος μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Στο κατάστημα, το σύνολο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων είναι νέας ενεργειακής κλάσης, χρησιμοποιούνται μόνο οικολογικά ψυκτικά ρευστά και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η φιλοσοφία του καταστήματος επικεντρώνεται στην παροχή φρέσκων και πληθώρας βιολογικών προϊόντων, τόσο τροφίμων όσο και ειδών υγιεινής και καθαριότητας.

Επίσης, ο όμιλος σκοπεύει να δημιουργήσει μία ολοκαίνουρια πλατεία με παιδική χαρά που φέρει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας της Ε.Ε. με παιχνίδια και όργανα οικολογικού χαρακτήρα.

«Είμαστε περήφανοι για το νέο μας κατάστημα που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη φροντίδα του περιβάλλοντος. Σεβόμενοι την τοπική κοινωνία, τους κατοίκους, τα παιδιά της γειτονιάς, και συνολικά την ορθολογική οικιστική ανάπτυξη, δημιουργούμε ένα υπόδειγμα οικολογικής συνείδησης. Προσφέρουμε στους καταναλωτές ένα ευχάριστο, άνετο και φιλικό περιβάλλον για τα καθημερινά τους ψώνια, ενώ ταυτόχρονα ένα «πράσινο» χώρο, που αποτελεί ανάσα οξυγόνου για τους κατοίκους του Δήμου Χαλανδρίου», δήλωσε ο κ. Βασίλης Στασινούλιας, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα