Συνάντηση Ανωμερίτη με ΣΕΠ - λιμενεργάτες

Συνεδριάζουν ΟΜΥΛΕ - Ένωση Λιμενεργατών για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 18:58

Συνάντηση με τη ΣΕΠ Α.Ε. και τα συνδικάτα των εργαζομένων, προκειμένου να τεθεί το πλαίσιο του διαλόγου, θα έχει σήμερα ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

«Ανέλαβα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου με τη φιλοδοξία να προσπαθήσω να μεγιστοποιήσω τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το καλό όλων των εμπλεκομένων στο λιμάνι, μετόχων, χρηστών, εργαζομένων μέσα από έναν ειλικρινή και ανοικτό διάλογο», δήλωσε ο κ. Ανωμερίτης.

Γ. Ανωμερίτης: Ζήτησα συνάντηση με ΣΕΠ και εργαζόμενους

Γ. Ανωμερίτης: Ζήτησα συνάντηση με ΣΕΠ και εργαζόμενους

«Για το λόγο αυτό θα συναντηθώ σήμερα τόσο με τη ΣΕΠ Α.Ε. όσο και με τα συνδικάτα των εργαζομένων προκειμένου να τεθεί το πλαίσιο του διαλόγου, το οποίο θα είναι προς το συμφέρον του Πειραιά, των επιχειρήσεων και της εθνικής οικονομίας. Πιστεύω ότι θα μπουν τα θεμέλια μιας ειλικρινούς και καλής συνεργασίας για το συμφέρον όλων σε μια δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ αποφάσισε την αντικατάσταση του κ. Αναστασόπουλου Νικόλαου, εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΠ, από τον κ. Ανωμερίτη .

Εν τω μεταξύ, μετά από την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, τα διοικητικά συμβούλια της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ θα συνεδριάσουν αργά το βράδυ προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προκηρύξουν ή όχι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα