Αλφα Γκρίσιν: Υπογραφή συμφωνίας με την τουρκική TEKSAN Jenerator

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 10:02

Στην υπογραφή συμφωνίας με την TEKSAN Jenerator για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στη Βουλγαρία των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (γεννητριών) της τουρκικής εταιρείας προχώρησε η θυγατρική της ¶λφα Γκρίσιν, Alpha Grissin Infotech.

Η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική αντιπροσώπευση, διανομή και παροχή τεχνικής υποστήριξης στην βουλγαρική αγορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών υψηλής τεχνολογίας της TEKSAN Jenerator από την Alpha Grissin Infotech.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο επιχειρηματικού σχεδιασμού και της εξωστρέφειας του ομίλου ¶λφα Γκρίσιν για επέκταση των δραστηριοτήτων του σε αναπτυσσόμενες χώρες με σημαντικές προοπτικές και για επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες-ηγέτες στον τομέα τους, δίνοντας έμφαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Με την συμφωνία αυτή, η ¶λφα Γκρίσιν «ενισχύει την ήδη επιτυχημένη παρουσία της, από το 2004, στην αγορά της Βουλγαρίας, μέσω της Alpha Grissin Infotech BG AD».

Η εταιρεία TEKSAN Jenerator αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες γεννητριών διεθνώς, έχοντας στο ενεργητικό της 11.000 πελάτες σε 60 χώρες. Το εργοστάσιό της με έδρα στην Κωνσταντινούπολη εκτείνεται σε μία έκταση 5000 τμ και απασχολεί πάνω από 280 υπαλλήλους. H εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα προϊόντα ισχύος, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των προδιαγραφών των έργων που αναλαμβάνει, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και συντήρησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα