Διεθνής διάκριση στον κλάδο Forfaiting

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 18:28

Μία σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο πέτυχε ο αναπτυσσόμενος ελληνικός κλάδος του Forfaiting στο 36ο Ετήσιο Forfaiting Conference της IFA (International Forfaiting Association που έγινε πρόσφατα στη Ρώμη, καθώς για πρώτη φορά εξελέγη ως μέλος στο Executive Board, στέλεχος ελληνικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων εργασιών πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση του οργανισμού, όπου εκλέχθηκαν και 3 νέα μέλη μεταξύ των οποίων και ο κ. Δημήτρης Ζουζούκης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της MARFIN Factors & Forfaiters.

Η παραπάνω διάκριση είναι αποτέλεσμα της ενεργούς δραστηριότητας του κ. Ζουζούκη στον κλάδο και στην ανάπτυξή του Forfaiting στην Ελλάδα, κατά τα τελευταία 7 χρόνια.

Αποτελεί επίσης λογική εξέλιξη της συνεισφοράς του στη Διεθνή Αγορά Forfaiting μέσω της προηγούμενης θέσης που κατείχε στον οργανισμό ως Προέδρου της Επιτροπής Νοτίου Ευρώπης. Τα καθήκοντα που αναλαμβάνει είναι αυτά του Head of Communications & Marketing.

H IFA αριθμεί 150 μέλη από 41 χώρες, μεταξύ των οποίων 4 από την Ελλάδα, (ABC Factors, Eurobank EFG Factors, MARFIN Factors & Forfaiters και National Bank of Greece).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα