Unibrain: Στο δρόμο προς τη Σοφοκλέους

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2000 16:31

Aίτηση εισαγωγής των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ) του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών κατέθεσε η Unibrain Α.Ε., εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη προϊόντων software και hardware.

Συντονιστής κύριος ανάδοχος είναι η Alpha Finance, κύριος ανάδοχος και σύμβουλος έκδοσης η Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ και ειδικός διαπραγματευτής η Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα εκδοθούν 800.000 νέες μετοχές, οι οποίες θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή και στους εργαζόμενους της εταιρείας, ενώ μετά τη δημόσια εγγραφή το σύνολο των μετοχών θα ανέλθει σε 3.800.000.

Σημειώνεται, ότι ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το 1999 διαμορφώθηκε σε 550 εκατ. δρχ. και τα προ φόρων κέρδη σε 109 εκατ. δρχ. Η Unibrain συνεργάζεται ήδη με μια σειρά από διεθνείς εταιρείες του τομέα της πληροφορικής, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ίδρυσε τη θυγατρική της εταιρεία, Unibrain Inc. με έδρα την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα αντληθησομένα κεφάλαια από την εισαγωγή της εταιρείας στο ΧΑΑ θα διατεθούν για την οργάνωση του διεθνούς δικτύου της, για την αγορά εξοπλισμού και για την ενίσχυση της νεοϊδρυθείσας θυγατρικής της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα