Panafon: On line δημοπρασίες και οδηγός διασκέδασης στο www.pan.gr

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2000 19:10
UPD:19:13

"PANauctions" oνομάζεται η νέα υπηρεσία on line δημοπρασιών που παρέχει δωρεάν η Panafon μέσω της πύλης της www.pan.gr στο Διαδίκτυο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «ανεβάζει» σε δημοπρασία το αντικείμενο προς πώληση το οποίο καταχωρείται άμεσα στη λίστα δημοπρασιών, ενώ, παράλληλα, θα μπορεί να «χτυπά» δημοπρασίες με σκοπό συγκεκριμένη αγορά στην επιθυμητή τιμή.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα προσωπικής διαμόρφωσης της υπηρεσίας με την οποία ο χρήστης μπορεί να επιλέγει και να ταξινομεί τις δημοπρασίες που τον ενδιαφέρουν, ώστε να τις παρακολουθεί ευκολότερα. Καινοτομία της εν λόγω υπηρεσίας αποτελεί η δυνατότητα παρακολούθησης «χτυπήματος» της δημοπρασίας μέσω κινητού τηλεφώνου WAP.

Επιπλέον, οι χρήστες του pan.gr μπορούν μέσω των κινητών τους τηλεφώνων να έχουν πρόσβαση σε:

1) Θέματα lifestyle με χρήσιμες πληροφορίες για κινηματογράφους και θέατρα, εστιατόρια και clubs, το τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις, ειδήσεις από τον κόσμο της μουσικής και νέα για τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις.

2) Ολα τα εφημερεύοντα φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου, καθώς και πλήρη κατάλογο με τα εφημερεύοντα νοσοκομεία Αθήνας, Πειραιά και Ελευσίνας. Οι ειδήσεις για μουσικά θέματα παρέχονται σε συνεργασία με το MAD TV ενώ οι υπόλοιπες πληροφορίες παρέχονται σε συνεργασία με την Premium S.A.

Στόχος του pan.gr, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, είναι να διευρύνει τους ορίζοντες της Πύλης παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και πληροφορίες, οι οποίες είναι προσιτές σε κάθε χρήστη Internet είτε μέσω Η/Υ, είτε μέσω κινητού τηλεφώνου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα