Τράπεζα Κύπρου: Στις 8/12 η καταβολή του προμερίσματος

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 15:14

Στις 8/12 θα καταβληθεί το προμέρισμα στους δικαιούχους, ύψους 0,08 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 4/11.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του προμερίσματος (ημερομηνία αρχείου) ορίστηκε η Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, δηλαδή οι επενδυτές που θα προβούν σε αγορά μέχρι τη λήξη της συνεδρίας του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ) στις 20 Νοεμβρίου 2009 θα είναι δικαιούχοι του μερίσματος.

Επίσης, δικαιούχοι του προμερίσματος θα είναι και οι επενδυτές οι οποίοι θα είναι κάτοχοι - αποδέκτες αξιών, βάσει εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης, η οποία θα ολοκληρωθεί την ημερομηνία του αρχείου. Επισημαίνεται ότι οποιεσδήποτε μεταφορές αξιών πραγματοποιούνται από Κύπρο σε Ελλάδα και αντίστροφα από 23 Νοεμβρίου μέχρι 25 Νοεμβρίου θα λαμβάνονται υπόψη και η καταβολή θα γίνεται ανάλογα με το μητρώο στο οποίο θα είναι καταχωρημένες οι αξίες κατά τις 25 Νοεμβρίου. Ως ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα