Emporiki: Εγκαίνια ανακαινισμένου καταστήματος στην Πλ. Κοραή

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009 19:19

Εγκαινίασε και επισήμως σήμερα τη λειτουργία του το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Πλατεία Κοραή, το πρώτο στην Αθήνα, που φέρει τη νέα εταιρική ταυτότητα της Τράπεζας στη σήμανσή του κι ένα από τα καταστήματα του δικτύου σε όλη την Ελλάδα που έχουν ήδη ενσωματώσει το νέο μοντέλο λιανικής τραπεζικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το κατάστημα της Πλατείας Κοραή είναι από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καταστήματα του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας.

Η ανακαίνιση και ο λειτουργικός εκσυγχρονισμός του, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου λειτουργίας καταστημάτων της Τράπεζας, έχουν διπλή σημασία. Αφενός σηματοδοτούν την αλλαγή στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιλέγει η Εμπορική Τράπεζα για τα καταστήματά της και αφετέρου συμβολίζουν την περαιτέρω ενσωμάτωση της Εμπορικής Τράπεζας στην Credit Agricole, γεγονός που εκφράζεται και από την υιοθέτηση του ονόματος του μητρικού Ομίλου στη σήμανση των καταστημάτων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα