Ο αντιναύαρχος Αθ. Μπούσιος αρχηγός του Λ.Σ.

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009 17:39

Ο αντιναύαρχος Αθανάσιος Μπούσιος τοποθετείται, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος. Διαδέχεται τον απερχόμενο Αρχηγό αντιναύαρχο Θεόδωρο Ρεντζεπέρη.

Συγκεκριμένα κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε τα ακόλουθα:

α. Έθεσε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Αντιναύαρχο Λιμενικού Σώματος Ρεντζεπέρη Θεόδωρο (Α.Μ. 574), θεωρώντας αυτόν ως «Ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του» και του απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και του Ναυάρχου Λιμενικού Σώματος εν αποστρατεία.

β. Επέλεξε, ομόφωνα, ως Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος τον Αντιναύαρχο Λιμενικού Σώματος Μπούσιο Αθανάσιο (Α.Μ. 580), διότι συγκεντρώνει σε απόλυτο βαθμό όλα τα απαιτούμενα από το νόμο προσόντα, προς κάλυψη της κενής θέσης του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος.

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής Αρχηγού Λ.Σ., θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 11:00, στον προαύλιο χώρο του κτιρίου του πρώην Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Υφυπουργού κ. Σπύρου Βούγια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα