Πετζετάκις: Νέος διευθυντής υπηρεσιακής λειτουργίας

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009 12:20

Την πρόσληψη του Max W. Hensler ως Διευθυντή Υπηρεσιακής Λειτουργίας του ομίλου (Group Chief Operating Officer) ανακοίνωσε η Πετζετάκις.

Όπως τονίζει, ο κ. Hensler υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος ελβετικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων (όπως Bechtle AG, Lexmark AG,IKEA Moscow) και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε υλοποίηση αναπτυξιακών και επιχειρηματικών πλάνων και Project Management.

Ο κ. Max Hensler θα αναφέρεται στο Διευθύνοντα Σύμβουλο και η ένταξή του στο δυναμικό του Ομίλου εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του διοικητικού σχήματος εν όψει της επικείμενης έγκρισης τριετούς επιχειρηματικού πλάνου από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Οι κύριες αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ολοκλήρωση του νέου επιχειρηματικού πλάνου του Ομίλου (2010-2012), την ενίσχυση της κεφαλαιακής διάρθρωσης και την ενίσχυση του τομέα «Έρευνα και Ανάπτυξη» μέσω επενδυτικών προγραμμάτων αλλά και τη σύνδεση του Ομίλου με Διεθνή Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα με στόχο την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων στον τομέα των θερμοπλαστικών υλικών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα