Νέα συσκευή «πλαστικού χρήματος» από την Twitter Creator

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2009 17:59

Ένα πρωτοποριακό προϊόν ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά η Twitter Creator: το «Square» είναι μια έξυπνη συσκευή που υπόσχεται ότι θα λύσει τα χέρια των καταναλωτών.

«Είναι ταυτόχρονα κάρτα πληρωμών, πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα και προπληρωμένη κάρτα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού με εξαιρετική ευκολία και ταχύτητα», εξηγεί ο Τζακ Ντόρσεϊ, συνιδρυτής του Twitter.

«Βρήκαμε την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα και θέσαμε ακόμη πιο φιλόδοξο στόχο: να διεκπεραιώνουν οι χρήστες τις συναλλαγές τους εντός 10 μόλις δευτερολέπτων», προσθέτει.

Στη διαδικτυακή τοποθεσία του Square αναφέρεται ότι αποδέκτες των πληρωμών θα μπορούν να αποδέχονται πληρωμές μέσω του Square εντός 60 δευτερολέπτων, «χωρίς συμβόλαια, μηνιαία συνδρομή ή ψιλά γράμματα».

Η εταιρεία θα δωρίζει το ένα εκατοστό των καταβολών σε φιλανθρωπικό της επιλογής του χρήστη. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές, τα καταστήματα θα μπορούν να εγγράφονται στο Square και να «κατεβάζουν» τη φωτογραφία του χρήστη ούτως ώστε να επαληθεύουν την ταυτότητά του.

Πηγή: Wired



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα