Alpha Trust Aνδρομέδα : Από 27-30/11 η δημόσια εγγραφή

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2001 10:11
UPD:10:37

Δημόσια εγγραφή για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, με σκοπό την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ), πραγματοποιεί από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου, η ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου, Alpha Trust-Ανδρομέδα. Κύριος ανάδοχος είναι η ΕΤΕΒΑ και σύμβουλος έκδοσης η Alpha Trust ΑΧΕΠΕΥ, η οποία έχει αναλάβει και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η εταιρεία προχωρά στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά ένα δισ. δρχ. με έκδοση ενός εκατ. νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1.000 δρχ. η κάθε μία. Μετά την αύξηση, το σύνολο των μετοχών της εταιρείας θα ανέλθει σε 11 εκατ. και το μετοχικό της κεφάλαιο σε 11 δισ. δρχ. Στις 12 Νοεμβρίου, η εσωτερική αξία της μετοχής, ανήρχετο σε 1.008 δρχ. ή 2,96 ευρώ.

Η τιμή διάθεσης της μετοχής εντός του εύρους τιμών, που θα ανακοινωθεί μέσω του Τύπου πριν από την έναρξη της δημόσιας εγγραφής, θα καθοριστεί με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών (book building) των θεσμικών επενδυτών και θα γνωστοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος τη δημόσιας εγγραφής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΝΔΡΟ



Σχολιασμένα