ΧΑΑ: Aποφάσεις

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2000 14:56

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εταιρειών για την εισαγωγή των μετοχών τους προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

MOTOROIL (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

Επίσης, το ΔΣ του ΧΑΑ ενέκρινε τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εισηγμένων εταιριών:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

Η Εταιρεία MOTOROIL (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. θα διαθέσει α) 5.275.380 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 4.019.480 με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και 1.255.900 με ιδιωτική τοποθέτηση και β) 21.101.520 υφιστάμενες μετοχές με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό.

Η Εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 40.000.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης 1.100 δρχ. / μετοχή και με αναλογία 10 νέες κοινές μετοχές ανά 10 παλαιές. Επίσης, αποφασίστηκε η έκδοση 20.000.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και με αναλογία 5 νέες κοινές μετοχές ανά 10 παλαιές

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

Τη δευτερογενή εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 360.116.056 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Λτδ»

Επίσης, το ΔΣ αποφάσισε την απόρριψη των αιτήσεων εισαγωγής στη ΝΕΧΑ των ακόλουθων εταιριών: «ΓΚΟΤΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ», «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.» και «ΜΟΣΧΟΥ Α.Ε. - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ».

Όσον αφορά την αίτηση εισαγωγής στην ΝΕΧΑ της εταιρίας «ΣΥΝΑΨΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε.», το Δ.Σ. αποφάσισε να επανεξετάσει το σχετικό της αίτημα εφόσον προσκομιστούν από την εταιρία επιπρόσθετα οικονομικά στοιχεία με βάση τον ισολογισμό της 31/12/2000.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ



Σχολιασμένα