Intracom IT Services: Συμφωνία συνεργασίας με IBM

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009 10:22

Συμφωνία διεθνούς συνεργασίας (Industry Relationship Teaming Agreement) για την ανάπτυξη και προσφορά από κοινού λύσεων στο χώρο των τελωνείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλες επιλεγμένες χώρες υπέγραψαν ο Όμιλος Intracom IT Services και η IBM.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία προβλέπει την ανάπτυξη και προώθηση στη διεθνή αγορά ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες θα καλύπτουν με τον πλέον σύγχρονο και ανταγωνιστικό τρόπο τις ανάγκες των τελωνειακών αρχών σε θεσμικό, τεχνολογικό και λειτουργικό επίπεδο.

Η συνεργασία έρχεται ως συνέχεια της ήδη επιτυχημένης σχετικής συνεργασίας των δύο εταιρειών και αξιοποιεί την βαθειά γνώση και εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους στον χώρο των τελωνείων, καθώς και υπάρχουσες λύσεις και προϊόντα τους.

«Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει και ενισχύει τη σημαντικότατη τεχνογνωσία και την ηγετική θέση του Ομίλου INTRACOM IT Services στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών σε θέματα τελωνείων. Επιπλέον, όπως όλες οι διεθνείς συνεργασίες του Ομίλου, ενισχύει τη παρουσία και δραστηριοποίηση μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σύναψη αντίστοιχων διεθνών συνεργασιών στους τομείς εξειδίκευσής μας αποτελεί βασικό στρατηγικό μας στόχο», δήλωσε ο αν. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Νικόλαος - Σωκράτης Λαμπρούκος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα