ΥΠΑ: Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για την επίγεια εξυπηρέτηση

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009 16:33
UPD:16:38

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή η δημόσια διαβούλευση για τη διαδικασία επιλογής φορέων που θα δραστηριοποιηθούν στα συνολικά 34 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και σύμφωνα με την ΥΠΑ η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πρόκειται για μια αγορά που θα αποφέρει έσοδα πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ με σημαντικά οφέλη για τον Τουρισμό και την Εθνική Οικονομία, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΥΠΑ.

«Η ΥΠΑ παρείχε τη δυνατότητα στους συνολικά 64 ενδιαφερόμενους, που συμμετείχαν στη δημόσια διαβούλευση, να καταγράψουν δημόσια τις απόψεις τους και να συμβάλλουν σε ένα εποικοδομητικό διάλογο», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Στους 64 που πήραν μέρος στη διαβούλευση, περιλαμβάνονται 24 αεροπορικές εταιρίες, τρεις φορείς επίγειας εξυπηρέτησης, 23 εμπορικοί φορείς, 8 τοπικοί φορείς και 6 ιδιώτες.

Στην ανακοίνωσή της η ΥΠΑ επισημαίνει ότι οι απόψεις των ανωτέρω θα ληφθούν υπόψη, όσον αφορά στην διαμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου και της διαγωνιστικής διαδικασίας, που θα προωθηθεί εντέλει, στο αμέσως προσεχές διάστημα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα