Dionic: Συμφωνία αποκλειστικής διανομής του Kiosk Manager

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2009 10:27

Τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την εταιρεία Solvi A.E. για την αποκλειστική διανομή του προϊόντος Kiosk Manager ανακοίνωσε ο όμιλος Dionic.

Η συνεργασία με τη Solvi σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας στρατηγικής, όπου η Dionic πέρα από την ήδη εδραιωμένη διανομή hardware προϊόντων, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει προς το κανάλι μεταπωλητών της προστιθέμενη αξία και ανάλογες κερδοφορίες μέσα από τη διανομή προϊόντων λογισμικού που καλύπτουν τις μηχανογραφικές ανάγκες επιχειρήσεων σε κάθετες αγορές, επεσήμανε ο κ. Διονύσης Κατραντζόπουλος, διευθυντής της επιχειρηματικής μονάδας πληροφορικής της Dionic.

Ο κ. Αριστείδης Τριανταφυλλάκης, διευθύνων σύμβουλος της Solvi, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού για κάθετες αγορές, ανέφερε από την πλευρά του ότι η συνεργασία με τον όμιλο Dionic αποτελεί επιβράβευση της ήδη επιτυχημένης πορείας του λογισμικού Kiosk Manager, καθώς και επιβεβαίωση της λειτουργικής και τεχνολογικής αρτιότητας του εν λόγω λογισμικού.

Όπως σημειώνει η Dionic, το Kiosk Manager αποτελεί το πλέον σύγχρονο και οικονομικά ανταποδοτικό λογισμικό για τη μηχανογράφηση σημείων μικρής λιανικής. Είναι ειδικά σχεδιασμένο και δοκιμασμένο για το περίπτερο και το Mini-market αφού έχει λάβει υπόψη του τον ιδιαίτερο τρόπο εργασίας και τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του συγκεκριμένου κλάδου (π.χ. διανομές και επιστροφές ΤΥΠΟΥ, πωλήσεις με ή άνευ barcode, παραγγελίες, απογραφές κλπ).

Τα δυνατά χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ευκολία χρήσης και εκμάθησης καθώς και η ταχύτητα διεκπεραίωσης των συναλλαγών αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο για οθόνη αφής (touch screen) και περιλαμβάνει έτοιμα barcodes προϊόντων για άμεση πώληση από την πρώτη κιόλας στιγμή της εγκατάστασης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα