Βράβευση της Intralot στο «Investment Money Conference 2009»

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 11:42

Σημαντικά βραβεία – μεταξύ άλλων και για τη διεθνή της επέκταση – έλαβε η Intralot στο πλαίσιο του «Investment Money Conference 2009».

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης, ο Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων, κ. Ηλίας Αθανασίου, παρέλαβε το «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διεθνούς Αγοράς – 2009» και το «Βραβείο Διεθνοποίησης – 2009», καθώς και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας FTSE ASE 20 – 2009».

«Από την ίδρυσή της, η Intralot έχει λάβει σημαντικές διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις. Κάθε μία από αυτές έχει ξεχωριστή αξία για εμάς, καθώς όλες υπογραμμίζουν τη δέσμευση μας για αριστεία. Η σημερινή μας βράβευση για τις διεθνείς δραστηριότητες μας ενδυναμώνει τη θέλησή μας να αναζητούμε διαρκώς επιχειρηματικές ευκαιρίες σε όλον τον κόσμο και να θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους», δήλωσε ο κ. Αθανασίου.

Τα βραβεία αποτελούν μία πρωτοβουλία του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» και είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας 50.000 συμμετεχόντων, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω ερωτηματολογίων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα