Μοτοδυναμική: Νέος διευθυντής Διεθνών Επιχειρήσεων

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009 15:25

Την αλλαγή του Διευθυντή Κλάδου Διεθνών Επιχειρήσεων από 1ης Ιανουαρίου 2010 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Μοτοδυναμική κατά τη συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τη Διεύθυνση Διεθνών Επιχειρήσεων αναλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Ο κ. Παπαδόπουλος εργάζεται στη εταιρεία από το 2002, στον ευρύτερο χώρο των ανταλλακτικών, λιπαντικών και αξεσουάρ, με τελευταίο του ρόλο αυτόν του Group Product Manager.

Ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Διεθνών Επιχειρήσεων κ. Πέτρος-Ιωάννης-Κωνσταντίνος Σκυλίτζης αναλαμβάνει από 01.01.2010 τη Διεύθυνση Λειτουργιών της εταιρείας, με αρμοδιότητα για τις υπηρεσίες Logistics, Αποθηκών και Διαχείρισης Εγκαταστάσεων και αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Περαιτέρω, τροποποιήθηκε ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας της εταιρείας, κυρίως με την προσθήκη Διεύθυνσης Πληροφορικής, προς το σκοπό της καλύτερης δυνατής υποστήριξης της λειτουργίας της εταιρείας. Της ανωτέρω διεύθυνσης αποφασίσθηκε να ηγηθεί ο κ. Ευστάθιος Ανάγνου, ως Διευθυντής Πληροφορικής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΟΤΟ



Σχολιασμένα