ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2000 16:25

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Χρηματιστηρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες επιχειρηματικές εξελίξεις στην εισηγμένη εταιρία «ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.», τη μετατροπή της σε εταιρία συμμετοχών, την άσκηση των νέων δραστηριοτήτων της από τις θυγατρικές της εταιρίες που εντάσσονται στον κατασκευαστικό κλάδο, και την απόφαση αρ. 19 του ΔΣ του Χρηματιστηρίου (παρ. Ε), αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ΠΔ 350/85, την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της, μέχρις ότου προσκομισθούν στο Χρηματιστήριο όλα τα απαραίτητα στοιχεία με τα οποία θα βεβαιώνεται η εκπλήρωση όλων των προϋποθέσεων που προσδιορίζονται στην απόφαση αρ. 21 του ΔΣ του Χρηματιστηρίου.

ΕΤΜΑ Α.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ» της 31/10/2000, το οποίο αναφέρεται στα πρόσφατα αποτελέσματα 9-μήνου και στην εν γένει πορεία της εταιρίας ΕΤΜΑ Α.Ε., η εταιρία ΕΤΜΑ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η εταιρία μας αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο αναστολής επ’ αόριστο της λειτουργίας της παραγωγής του κλάδου ραιγιόν, λόγω της εξαιρετικά αρνητικής συγκυρίας, που έχει δημιουργηθεί για τον κλάδο. Ο κλάδος συνθετικών νημάτων (νάϋλον και πολυέστερ) θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, όπως και η εμπορική – εισαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας.».

EURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» της 1/11/2000, με τίτλο: ‘Η Eurodrip εξαγοράζει τουρκική εταιρία’, η εταιρία EURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η Διοίκηση της Eurodrip Α.Ε. διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν σχεδιαζόμενη δραστηριοποίηση της εταιρίας στην Τουρκική Αγορά.»

Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», της 31/10/2000, με τίτλο: ‘Γερμανική εταιρία εξαγοράζει ο Καρατζής’, η εταιρία Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Σας γνωρίζουμε ότι η Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. είναι στο τελικό στάδιο εξαγοράς Γερμανικής ανταγωνίστριας εταιρίας. Η συμφωνία θα ανακοινωθεί επισήμως από την εταιρία μας στις αμέσως προσεχείς ημέρες.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα