Γ. Μαγκριώτης: Oι τιμές είναι μεσοσταθμικά καλύτερες από πέρυσι

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 15:52

Την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης και αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και καταναλωτές. Ο υφυπουργός διαπίστωσε ότι οι «τιμές είναι μεσοσταθμικά καλύτερες από πέρυσι».

Ο κ. Μαγηκριώτης επεσήμανε ότι η κίνηση στην αγορά είναι ακόμη χαμηλή, πρόσθεσε ωστόσο ότι με τη λειτουργία των νέων θεσμών και πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, μέσω συγκεκριμένων μέτρων, «θα βρουν τόσο η οικονομία, όσο και οι πολίτες, τον δρόμο της ανάτασης».

«Η υπερψήφιση του προϋπολογισμού δίνει την ελπίδα για το πρώτο μεγάλο βήμα», τόνισε ο υφυπουργός, καλώντας όλα τα κόμματα «να συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της χώρας».

Συνέστησε δε προσοχή σε όσους ταξιδεύουν στα οδικά δίκτυα μέσα στις γιορτές και κυρίως στις παρακάμψεις των Τεμπών και στην Κασσάνδρα.

Τόνισε ότι «αναμένονται οι προτάσεις των παραχωρησιούχων, μετά από τις αξιολογήσεις των ειδικών επιστημόνων για το χρονοδιάγραμμα και τη μεθοδολογία», ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης στα Τέμπη και πρόσθεσε ότι «πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα