ΧΑΑ: Αποφάσεις

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2000 18:42

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εταιρειών για την εισαγωγή των μετοχών τους προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

· «ΒΙΕΞ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.» για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.Α.

· "RAINBOW COMPUTER A.E." για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρείας στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.Α.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

· Η εταιρία «ΒΙΕΞ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. » θα διαθέσει με δημόσια εγγραφή 1.592.670 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές.

· Η εταιρία «RAINBOW COMPUTER Α.Ε.» θα διαθέσει με δημόσια εγγραφή 375.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 4.880.720 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, της εταιρίας ‘’ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.’’

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 30.748.768 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, της εταιρίας ‘ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΡΙΝΤΖΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.’’

Επίσης, το ΔΣ του Χ.Α.Α. στη σημερινή του συνεδρίαση:

· ενημερώθηκε σχετικά με την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας ‘’ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.’’ σε ‘’ΠΕΡΣΕΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ’’, με διακριτικό τίτλο ‘’ΠΕΡΣΕΥΣ Α.Ε.Ε.’’ και ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας που προέκυψαν απο μετατροπή ισάριθμων ανωνύμων, και

· ενημερώθηκε σχετικά με την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας ‘’ ΕΡΜΗΣ Α.Ε. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ’’ σε ‘’ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ’’ με διακριτικό τίτλο ‘’ ΕΡΜΗΣ Α.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ’’.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα