ΥΠΟΙΚ: Σταθερό το τραπεζικό σύστημα

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009 13:10
UPD:13:34

Την αναθεώρηση του Προγράμματος Αύξησης της Ρευστότητας της Ελληνικής Οικονομίας προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη σύσκεψη που είχε ο ΥΠΟΙΚ με Επιτρόπους του Ελληνικού Δημοσίου στις τράπεζες, παρουσία του Διοικητή της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου.

Από τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η πορεία ανάκαμψης και η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, προστίθεται στην ανακοίνωση. Κατά τη συνάντηση ζητήθηκε επίσης από τους επιτρόπους η κατάθεση έκθεσης σχετικά με την πορεία υλοποίησης και τα προβλήματα του προγράμματος των 28 δισ. ευρώ. Συζητήθηκε και η πορεία εφαρμογής του Προγράμματος Αύξησης της Ρευστότητας της Ελληνικής Οικονομίας.

«Η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των προγραμματικών της δεσμεύσεων και με συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων, προχωρά σε σημαντικές πρωτοβουλίες όσον αφορά στην ενίσχυση της ρευστότητας και την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα προωθείται γενικότερα η αναθεώρηση του Προγράμματος Αύξησης της Ρευστότητας της Ελληνικής Οικονομίας (28 δισ. ευρώ), το οποίο στην παρούσα του μορφή δεν διοχετεύει την απαραίτητη ρευστότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά», κατλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα