ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2000 15:44

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι νέες μετοχές τηρούνται σε άϋλη μορφή και θα πιστωθούν στη μερίδα και το λογαριασμό αξιών που τηρεί ο κάθε δικαιούχος στο Σ.Α.Τ. σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στη Δημόσια Εγγραφή. Από την 8/11/2000, αρχίζει η διαπραγμάτευση όλων των μετοχών (360.116.056 μετοχές) στο Χ.Α.Α. Παράλληλα από την προαναφερθείσα ημερομηνία αρχίζει η διαπραγμάτευση των 39.000.000 νέων μετοχών της Τράπεζας Κύπρου Λτδ και στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου (ΧΑΚ). Οι νέοι μέτοχοι δύνανται να διαπραγματεύονται τις μετοχές τους και στο ΧΑΚ με τη μεταφορά τους από άϋλο σε έγχαρτο περιβάλλον ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο της έκδοσης. Σε περίπτωση κατά την οποία, για οποιοδήποτε λόγο υφίστανται μέτοχοι που, κατά την ημέρα της έναρξης διαπραγμάτευσης, δεν έχουν πιστωθεί οι κατανεμηθείσες μετοχές στην οικεία μερίδα και λογαριασμό αξιών τους, στο Σ.Α.Τ. λόγω τυχόν αλλαγών που ενδεχομένως πραγματοποίησαν εν τω μεταξύ στα στοιχεία Σ.Α.Τ. (π.χ. απενεργοποίηση της μερίδας), παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία στο τηλ. Παροχής Βοηθείας (Ελλάδα: αρμόδιος κος Νίκος Κουλόμπουρος, τηλ. 647 7302, Κύπρος: αρμόδια κα Σούλα Ιωάννου, τηλ. 357 2 842161), προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, καθώς και η αυθημερόν ενημέρωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, εφόσον βέβαια τα στοιχεία υποβληθούν έως τις 13:00 της ίδιας ημέρας, για την πίστωση της μερίδας τους με τις κατανεμηθείσες μετοχές, ώστε να είναι δυνατή η διαπραγμάτευσης τους στο Χ.Α.Α. Οι θεσμικοί επενδυτές και οι επενδυτικοί οίκοι γενικότερα δύνανται να αποτείνονται στο Τμήμα Investor relations (αρμόδια κα Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου, τηλ. 357 2 842594, ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]) για την πληρέστερη δυνατή πληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητες, τα οικονομικά μεγέθη, τις προοπτικές και τις εξελίξεις στην Τράπεζα Κύπρου Λτδ.

ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ Α.Τ.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ» της 2/11/2000, με τίτλο: ‘Επαφές με κατασκευαστικές στη Νότιο Ελλάδα’, η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ Α.Τ.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Σας γνωρίζουμε ότι πράγματι εν όψει της νέας κατάστασης που ενδεχομένως θα διαμορφωθεί με την αλλαγή της Νομοθεσίας για τα Δημόσια Εργα και τις κατασκευαστικές επιχειρήσεις, υπάρχουν επαφές και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Πέραν τούτου όμως ουδέν υφίσταται. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τελική μορφή που θα έχει η νέα Νομοθεσία για την εκτέλεση των Δημοσίων Εργων.»

ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.

Η εταιρία ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε. με Δελτίο Τύπου της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Φέρεται σε γνώση του επενδυτικού κοινού ότι το Χ.Α.Α. με την από 2/11/2000 απόφασή του, ανέστειλε προσωρινά τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας για τυπικούς λόγους και ειδικότερα προκειμένου να προσκομιστούν επιπλέον στοιχεία για τις θυγατρικές της «Κ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ Α.Τ.Ε.» και «ΓΕΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.» οι οποίες αποκτήθηκαν πρόσφατα από την εταιρία. Η εταιρία, αν και δεν κατανοεί πλήρως τους λόγους της απόφασης αυτής, εντούτοις, ως έπραξε και στο παρελθόν, θα συνεργαστεί με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Χ.Α.Α. για την τάχιστη άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών, προσκομίζοντας τα περαιτέρω στοιχεία που της ζητήθηκαν. Η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε νεότερο.».

F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι την 1/11/2000 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης του ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές ύψους 3.835.000.000 δρχ. με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης στο πλαίσιο του 3α του Κ.Ν. 2190/1920, το οποίο αποφασίσθηκε από την από 10/6/2000 Τακτική Γενική Συνέλευση και την από 22/9/2000 Εκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας. Το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο, του οποίου Σύμβουλος Εκδοσης και Διάθεσης είναι η Τράπεζα Societe Generale, διατίθεται σε Πιστωτικά και Χρηματοδοτικά Ιδρύματα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της 1/11/2000 ενέκρινε τη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. Στην ίδια Γενική Συνέλευση αποφασίσθηκε, ότι δικαιούχοι των μετοχών που θα προκύψουν λόγω της συγχώνευσης είναι: α) για μεν την απορροφώσα εταιρία ΤΕΒ ΑΕ οι μέτοχοι που φέρονται εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΚΑΑ σε ημερομηνία που θα ορίσει το Δ.Σ. της ΤΕΒ και με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν στους κ.κ. Μετόχους, μετά από συνεννόηση με το Χ.Α.Α., β) για δε την απορροφώμενη εταιρία ΜΕΣΟΓΑΙΑ HOLDING Α.Ε. οι μέτοχοι που φέρονται εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας κατά την ημερομηνία καταχώρησης στο ΜΑΕ της κατ’ αρθρ. 75 παρ. 1α του κ.ν. 2190/1920 εγκριτικής απόφασης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα