Την πώληση της Comair μελετά η Delta Air Lines

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2008 10:09

ΤΗΝ πιθανότητα πώλησης της τοπικής μονάδας Comair μελετά η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική των ΗΠΑ, Delta Air Lines, παράλληλα με το ενδεχόμενο συγχώνευσης που εξετάζει ήδη το δ.σ. της.

«Εξακολουθούμε να αξιολογούμε τις επιλογές πώλησης της Comair, ωστόσο δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής καμία απόφαση», δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Μπέτσι Τάλτον σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Όσον αφορά στο αν αναμένεται να ληφθεί κάποια απόφαση εντός του πρώτου τριμήνου του 2008, η Τάλτον δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη.

Μια ενδεχόμενη συγχώνευση του αμερικανικού αερομεταφορέα με άλλη εταιρεία αλλά και η πώληση της Comair είναι τα δύο από τα σημαντικότερα θέματα για τα οποία θα κληθεί να αποφασίσει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Delta Ρίτσαρντ ¶ντερσον, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας από την 1η Σεπτεμβρίου 2007.

Η Delta ανακοίνωσε πως εξετάζει την πιθανότητα συγχώνευσής της στις 14 Νοεμβρίου, μια ημέρα αφ ότου το hedge fund Pardu Capital Management , το οποίο ελέγχει ποσοστά και στους δύο αερομεταφορείς, πρότεινε τη συγχώνευση της εταιρείας με την United Airlines.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα