Epsilon Net: Αίτηση εισαγωγής στην Εναλλακτική Αγορά

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2008 16:26

Αίτηση για την εισαγωγή της στην νέα αγορά του Χρηματιστηρίου (Εναλλακτική Αγορά), κατέθεσε στις 21 Δεκεμβρίου 2007 η εταιρεία Epsilon Net A.E., με σύμβουλο την Τράπεζα Κύπρου.

Η εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον τομέα της Πληροφορικής, αναπτύσσοντας τυποποιημένο λογισμικό για λογιστικά γραφεία και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (εμπορολογιστικές εφαρμογές και μισθοδοσία). Το υφιστάμενο πελατολόγιο της εταιρία αριθμεί άνω των 17 χιλ. πελατών, οι οποίοι προέρχονται από όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας

Επιπρόσθετα, η εταιρία προσφέρει μέσω διαδικτύου σε συνδρομητές της, υπηρεσίες ενημέρωσης για φορολογικά και εργατικά θέματα, ενσωματώνοντας κάθε νέα αλλαγή στο θεσμικό πλαίσιο και εκπαιδευτικές υπηρεσίες με την παροχή εξειδικευμένων προγραμμάτων επαγγελματικής πιστοποίησης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, λόγω της σταθερής αναπτυξιακής της πορείας τα τελευταία χρόνια (20% ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης μεγεθών), η εταιρεία έχει συμπεριληφθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις 500 πιο δυναμικές επιχειρήσεις της Ευρώπης (σύμφωνα με την κατάταξη Europe’s Growth Plus Top 500).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα