Eurobank Tekfen: Nέα εταιρική ταυτότητα

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008 15:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EUROBANK

Τη νέα εταιρική ταυτότητα της θυγατρικής της τράπεζας στην Τουρκία Eurobank Τekfen παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της EFG Eurobank Ergasias σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρθηκε, η τράπεζα θα δώσει έμφαση στους τομείς των μεγάλων επιχειρήσεων, σε χρηματοδοτικές μισθώσεις και το Factoring, καθώς και σε νέους αναπτυσσόμενους κλάδους της τραπεζικής αγοράς, όπως η διαχείριση κεφαλαίων και διαθεσίμων.

Στοχεύει επίσης σε ουσιαστική περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της εντός των επομένων ετών και σε ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στο χώρο της κεφαλαιαγοράς μέσω της EFG Istanbul Securities.

Ο κ. Νικόλας Νανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Eurobank EFG, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο τραπεζικός τομέας στην Τουρκία αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται ραγδαία, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων και των πολιτών της Τουρκίας και η Eurobank επιθυμεί να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητές της και να ενισχύσει την παρουσία της στον τραπεζικό τομέα της Τουρκίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα