«Υγεία»: Διαχωρισμός δραστηριοτήτων σε τρεις κλάδους

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 09:38

Το διοικητικό συμβούλιο της Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία Α.Ε. κατά την σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας, το οποίο είναι διαρθρωμένο σε Ομιλικά πρότυπα, διαχωρίζοντας τις δραστηριότητες του Ομίλου σε τρεις κλάδους.

Τον πρώτο κλάδο, της δευτεροβάθμιας περίθαλψης, που περιλαμβάνει τα νοσοκομεία σε Ελλάδα και εξωτερικό απεφασίσθη να συντονίζει ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΥΓΕΙΑ κος Θεμιστοκλής Χαραμής και τους άλλους δύο κλάδους, της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και των εμπορικών δραστηριοτήτων και υποστηρικτικών υπηρεσιών, απεφασίσθη να συντονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κος Πασχάλης Μπουχώρης.

Η κατανομή αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της αλματώδους ανόδου και διεύρυνσης της Εταιρείας που συντελέστηκε την χρήση που μόλις έληξε, των αυξημένων προσδοκιών για την τρέχουσα χρήση αλλά και την ανάγκη της αποτελεσματικότερης διαχείρισης και αξιοποίησης του ποσού των 300 εκατομμυρίων ευρώ που αντλήθηκε απο την επιτυχή έκδοση και κάλυψη του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της Εταιρείας.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συγκαλέσει στο άμεσο προσεχές διάστημα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας στην οποία θα εισηγηθεί την δημιουργία θέσεων δύο Διευθυνόντων Συμβούλων της εταιρείας προκειμένου τα ως άνω στελέχη να συντονίζουν τους άνω κλάδους με αυτή την ιδιότητα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα