Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 11:23
UPD:11:24

ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ σήμερα η ελληνική κεφαλαιαγορά επηρεαζόμενη θετικά από τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος στις διεθνείς αγορές.

Αυτή την ώρα (11:17) ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,94% και βρίσκεται στις 4.566,31 μονάδες. Νωρίτερα έφθασε μέχρι τις 4.603,88 μονάδες.

«Η ελληνική αγορά εχτές παρουσίασε για μία ακόμη ημέρα υπερβολική πτώση σε σχέση με τις υπόλοιπες διεθνείς», αναφέρει στο πρωινό της σχόλιο η Sarros Χρηματιστηριακή.

«Ευελπιστούμε σε καλύτερη θετική, τεχνική αντίδραση σήμερα που αναμένεται συνεδρίαση με κέρδη. Χρειάζεται προσοχή στις επιλογές μας και ίσως αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου».

Ο τζίρος ανέρχεται σε 90,7 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων περίπου τέσσερα εκατ. ευρώ αφορούσαν μεταβιβάσεις πακέτων http://www.naftemporiki.gr/markets/blocktrades.asp .

Ανοδο σημειώνει και η πλειονότητα των μετοχών. Αναλυτικά, 140 μετοχές ενισχύονται, 37 καταγράφουν απώλειες και 30 παραμένουν σταθερές.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ενισχύεται κατά 2,79%, ενώ η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank, η Coca-Cola 3E, η Intralot και η MPB σημειώνουν άνοδο πάνω από 1%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα