Intrasoft: Ανάληψη νέων έργων σε Σλοβενία, Ρουμανία και Κροατία

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 11:56

Την υλοποίηση των Συστημάτων Ελέγχου Μεταφορών Προϊόντων που υπόκεινται σε Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης (EMCS - Excise Movement Control System), στα Υπουργεία Οικονομικών της Σλοβενίας, Ρουμανίας και Κροατίας, ανέλαβε η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom IT Services.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων, τα οποία η Intrasoft ανέλαβε σε συνεργασία με την IBM και άλλες εταιρείες, ανέρχεται σε έξι εκατ. ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός της Intrasoft ανέρχεται σε δύο εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα έργα θα βασιστούν στο προϊόν Χ-eyes, το οποίο έχει αναπτυχθεί από κοινού μεταξύ της Intrasoft International και της IBM, και αφορούν στην προμήθεια του εν λόγω προϊόντος, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην παροχή υπηρεσιών υλοποίησης, προσαρμογής και υποστήριξης στις προαναφερθείσες χώρες.

Το συγκεκριμένο σύστημα παρότι αφορά μόνο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα υλοποιηθεί και στην Κροατία πριν την επικείμενη ένταξή της, αφού αυτό απαιτείται από την ΕΕ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα