Eurobank Properties: Απόκτηση δύο ακινήτων αξίας 16 εκατ. ευρώ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2008 09:07

Στην απόκτηση δύο ακινήτων με χρήση καταστήματος επί της Λεωφόρου Κηφισίας, συνολικής επιφάνειας 3.411,27 τ.μ., προχώρησε η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. στις 18 Ιανουαρίου 2008. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε περίπου 16 εκατ. ευρώ.

Τα ακίνητα αποκτήθηκαν από την εταιρεία Pasal Development S.A., στο πλαίσιο της υλοποίησης της επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας για την περαιτέρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ακινήτων της, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

To πρώτο ακίνητο βρίσκεται επί της Λεωφ. Κηφισίας 42, και αποτελείται από τρεις οριζόντιες ιδιοκτησίες. Η συνολική του επιφάνεια ανέρχεται σε 1.221,51τ.μ. Το τίμημα απόκτησής του ορίστηκε σε περίπου επτά εκατ. ευρώ, ενώ η εκτιμηθείσα αξία όπως προσδιορίστηκε στη σχετική έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών ανέρχεται σε περίπου 7,4 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο ακίνητο, που βρίσκεται επί της Λεωφ. Κηφισίας 69, έχει επιφάνεια 2.189,76 τ.μ. Το τίμημα απόκτησής του ανέρχεται σε εννέα εκατ. ευρώ, ενώ η εκτιμηθείσα αξία όπως προσδιορίστηκε στη σχετική έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών ανέρχεται σε περίπου 9,5 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα