Ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ την Παρασκευή

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2008 18:07

Με την παρουσία των Πρωθυπουργών της Ελλάδας, κ. Κώστα Καραμανλή και της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdogan, πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, Ελληνο-Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών και εκπροσώπων επιχειρήσεων των δύο χωρών.

Το Φόρουμ, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στη γείτονα χώρα, διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τους τουρκικούς φορείς DEIK και TUSIAD, με την υποστήριξη των Επιχειρηματικών Συμβουλίων Ελλάδας και Τουρκίας και αναμένεται να εξετάσει θέματα ενίσχυσης των επενδυτικών πρωτοβουλιών και ανάπτυξης των διμερών οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων.

Τις εργασίες του Φόρουμ θα ανοίξουν με ομιλίες τους από ελληνικής πλευράς, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας & Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του ΣΕΒ, κ. Θανάσης Λαβίδας, ενώ από Τουρκικής πλευράς θα χαιρετίσουν ο κ. Selim Egeli, Πρόεδρος της DEIK/Turkish-Greek Business Council, η κ. Arzuhan Dogan Yalcindag, Πρόεδρος της TUSIAD, καθώς και ο κ. M. Rifat Hisarciklioglu, Πρόεδρος TOBB και DEIK.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Πέτρου Δούκα και αμέσως μετά θα απευθυνθούν στους παρευρισκομένους ο Τούρκος Πρωθυπουργός, κ. Recep Tayyip Erdogan και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής. Οι εργασίες του Φόρουμ θα κλείσουν με την πραγματοποίηση καθορισμένων διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα