Romtelecom: Εγκρίθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008 16:12

Εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Romtelecom το επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας για το 2008.

Η στρατηγική της Romtelecom για το τρέχον έτος στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση της αποτελεσματικότητας και στην εξασφάλιση των βάσεων για σταθερή ανάπτυξη της επιχείρησης και στο μέλλον.

Περιλαμβάνει τη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών, την προσφορά ανταγωνιστικών υπηρεσιών, με στόχο την αύξηση της πελατειακής βάσης και την ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας στους τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν ανάπτυξη, καθώς και τον αυστηρό έλεγχο των δαπανών. Η εφαρμογή του νέου επιχειρησιακού σχεδίου θα απαιτήσει τον επανασχεδιασμό του τρόπου και της μεθοδολογίας εργασίας, που θα έχει ως αποτέλεσμα μειώσεις στις θέσεις εργασίας στην εταιρεία, οι οποίες δεν θα υπερβούν τις 2.500 κατά τη διάρκεια του 2008.

Επίσης, με την εφαρμογή των νέων διαδικασιών, που στοχεύουν στην εξασφάλιση μικρότερων χρόνων παρουσίασης νέων προϊόντων στην αγορά με παράλληλη ελαχιστοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων και ακόμα καλύτερη ποιότητα, η Romtelecom θα συνεχίσει το πρόγραμμα «Πρώτα ο Πελάτης», προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στη σχέση της με τους πελάτες, τόσο οικιακούς όσο και επιχειρησιακούς.

Για το 2008, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Romtelecom στοχεύει στην ανάπτυξη σε υγιείς βάσεις των τμημάτων ευρυζωνικών υπηρεσιών και δεδομένων, δορυφορικής τηλεόρασης, καθώς και στην αύξηση του αριθμού πελατών σταθερής τηλεφωνίας. Η εμπορική συνεργασία με την Cosmote Ρουμανίας θα αναπτυχθεί περαιτέρω φέτος, με συνέπεια περισσότερα και καλύτερα συνδυαστικά πακέτα προσφορών για τους πελάτες.

Η Romtelecom αναμένει ότι τα σχέδια αυτά θα εξασφαλίσουν, το 2008, την ενίσχυση της θέσης της εταιρείας στην αγορά, ενώ το 2009 και το 2010 θα αποφέρουν αυξανόμενη κερδοφορία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα