ΟΛΘ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ΣΕΜΠΟ από πέντε εταιρείες

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008 18:28

Το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την εκχώρηση υπηρεσιών του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, άρχισαν ήδη να εκδηλώνουν ξένοι κολοσσοί στον τομέα της παγκόσμιας διαχείρισης κοντέινερ και λιμανιών, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ, Ιωάννης Τσάρας.

Σύμφωνα με τον κ.Τσάρα, τα τεύχη της προκήρυξης του διαγωνισμού «έχουν παραλάβει ή θα λάβουν μέχρι αύριο πέντε "μνηστήρες" και συγκεκριμένοι η κινεζική Cosco Pacific, η αραβική Dubai Ports World, η Hutchison Wampoa από το Χονγκ Κονγκ, η δανέζικη Maersk Group μέσω της θυγατρικής της APM Terminal και η International Container Terminal Services INC, με βάση τη Μανίλα στις Φιλιππίνες».

Επίσης, όπως έκανε γνωστό, ενδιαφέρον για την παραλαβή της προκήρυξης του διαγωνισμού έδειξαν και άλλοι πέντε ξένοι ιδιώτες.

Οσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται να παραλάβουν τα τεύχη της προκήρυξης του διαγωνισμού, θα πρέπει να το πράξουν μέχρι και 15 ημέρες πριν την 19η Μαρτίου 2008, οπότε και λήγει η προθεσμία κατάθεσης των προσφορών, υπογράμμισε ο κ. Τσάρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΘ



Σχολιασμένα