Space Hellas: Συμμετοχή σε έργα ευρυζωνικότητας ύψους ενός εκατ. ευρώ

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2008 11:58

Σε έργα, συνολικού προϋπολογισμού μεγαλύτερου του ενός εκατ. ευρώ, συμμετέχει η Space Hellas, στα πλαίσια της πρόσκλησης 105 του μέτρου 4.3 της ΚΤΠ για την ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση Δήμων και Τοπικών Ενώσεων Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ).

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω πρόγραμμα αφορά στην ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων WiFi - Prewimax και τη διασύνδεση κτιρίων δημοσίου ενδιαφέροντος (Δημοσίων Φορέων, Κέντρων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κέντρων Υγείας κλπ) με τον πλησιέστερο κόμβο του ΣΥΖΕΥΞΙΣ σε ολόκληρη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα, στη Space Hellas έχουν ήδη ανατεθεί, κατόπιν διαγωνισμών, η προμήθεια, μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη ασυρματικών ευρυζωνικών δικτύων των ΤΕΔΚ Ηρακλείου και Ιωαννίνων, καθώς επίσης και των Δήμων Κρύας Βρύσης, Στρυμώνα και Λουτρακίου, των νομών Πέλλας, Σερρών και Κορινθίας, αντίστοιχα.

Επιπλέον, η εταιρεία σε συνεργασία με την BTS ανέλαβε τα έργα των ΤΕΔΚ Λακωνίας και των Δήμων Πλατέος και Ν. Ζίχνης των νομών Ημαθίας και Σερρών αντίστοιχα, για την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων τοπικής πρόσβασης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα