Τράπεζα Κύπρου: Νέα οργανωτική δομή

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2008 12:12

Μια νέα Γενική Διεύθυνση ανακοινώνει το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου, μετά την είσοδό του το 2007 σε τρεις νέες αγορές (Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία).

Ειδικότερα, ο κ. Αντώνης Τζιακούρης νυν Γενικός Διευθυντής Τράπεζας Κύπρου Ελλάδος και Διοικητικών Υπηρεσιών Συγκροτήματος, αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Διεθνών Εργασιών και Διοικητικών Υπηρεσιών Συγκροτήματος.

Στον κ. Α. Τζιακούρη θα υπάγονται οι Γενικές Διευθύνσεις των χωρών Ρουμανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας και Αυστραλίας καθώς επίσης και οι Υπηρεσίες Operations Συγκροτήματος, Πληροφορικής και Οργάνωσης & Μεθόδων Συγκροτήματος και Ανθρώπινου Δυναμικού Συγκροτήματος.

Κάτω από τον κ. Α. Τζιακούρη δημιουργείται και θέση Ανώτερου Διευθυντή Ανάπτυξης Εργασιών Συγκροτήματος με έμφαση τις νέες αγορές (Ρουμανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας) την οποία αναλαμβάνει ο κ. Κυριάκος Ιακωβίδης νύν Ανώτερος Διευθυντής Τομέα Ιδιωτών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κύπρου.

Ο κ. Γιάννης Σειραδάκης νυν Ανώτερος Διευθυντής Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Ιδιωτών Τράπεζας Κύπρου Ελλάδος προάγεται σε Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο αξιοποίησης και μελέτης των ευκαιριών που προσφέρει το νέο διεθνοποιημένο περιβάλλον δημιουργείται εξειδικευμένη Μονάδα Εξαγορών και Συγχωνεύσεων (M&A) κάτω από τον κ. Χρίστη Χατζημιτσή, ο οποίος έχει και την ευθύνη της στρατηγικής του Συγκροτήματος και πλέον μετονομάζεται σε Γενικό Διευθυντή Συγκροτήματος - Οικονομικής Διεύθυνσης & Στρατηγικής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα