Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία καλούν οι επιστημονικοί φορείς

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008 18:21

Σε συμμετοχή στη γενική απεργία και την πορεία της Τετάρτης καλούν οι φορείς των οποίων τα Ταμεία σχεδιάζεται να ενταχθούν σε Ενιαίο Ταμείο Επιστημόνοων.

Οι εκπρόσωποι του Διακλαδικού Συντονιστικού Οργάνου τους εξέφρασαν για άλλη μία φορά την αντίθεσή τους «στην εμμονή της κυβέρνησης για την ενοποίηση των Ταμείων αλλά και την αποφασιστικότητά τους να αντισταθούν με κάθε τρόπο στην επικείμενη δήμευση των αποθεματικών τους», μετά τη συνάντησή τους στα γραφεία του ΔΣΑ.

Το Όργανο που εκπροσωπεί νομικούς, γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς, δημοσιογράφους και γενικά εργαζομένους στον Τύπο, και μηχανικούς, κατηγορεί, μεταξύ άλλων, την κυβέρνηση πως χωρίς να γίνει διάλογος επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα από τα θέματα της «Ζαχοπουλειάδας» και της «Siemens», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και να επιβάλει ένα ανομοιογενές μόρφωμα που οδηγεί ουσιαστικά στην κατάργηση των ταμείων.

Ακόμη την Παρασκευή όλοι οι φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή (10:30) την ώρα που είναι προγραμματισμένη η συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως για το Ασφαλιστικό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα