Cosmote: Ξεπέρασαν τα 15 εκατ. οι πελάτες της

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008 16:36
UPD:16:38

Σε περισσότερα από 15,5 εκατομμύρια άτομα ανήλθε στα τέλη του 2007 η πελατειακή βάση της Cosmote στις πέντε χώρες της ΝΑ Ευρώπης, όπου δραστηριοποιείται, με την εταιρεία να επιτυγχάνει πολύ νωρίτερα του αναμενομένου το στόχο των 15 εκατομμυρίων πελατών που είχε θέσει για το 2009.

Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, «δυόμισι μόλις χρόνια μετά την περαιτέρω δυναμική επέκταση των δραστηριοτήτων της Cosmote σε τρεις επιπλέον χώρες της ΝΑ Ευρώπης, ένας στους τρεις κατοίκους της περιοχής όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία έχει ήδη επιλέξει την Cosmote για την επικοινωνία του».

Σχολιάζοντας το ορόσημο των 15 εκατομμυρίων πελατών, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, κ. Μιχάλης Τσαμάζ δήλωσε: «10 χρόνια μετά την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, η Cosmote είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Με περισσότερους από 15,5 εκατομμύρια πελάτες, με έναν από τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στον κλάδο της στην Ευρώπη, με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη υψηλότερα, όπως αρμόζει στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρίας, στόχος μας είναι σε τρία χρόνια, σχεδόν ένας στους δύο καταναλωτές στις χώρες όπου έχουμε παρουσία να εμπιστεύεται την επικοινωνία του στην Cosmote».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα