Σιδενόρ: Με 100% στην Stomana Industry

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008 11:04

Στην απόκτηση του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της μέχρι τώρα κατά 86% θυγατρικής της στη Βουλγαρία Stomana Industry SA προέβη η Σιδενόρ, στο πλαίσιο της στρατηγικής για ισχυροποίηση της παρουσίας της στη Βαλκανική αγορά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Stomana Industry, θυγατρική του ομίλου από το 2001, έχει ηγετική παρουσία στη βιομηχανία σιδήρου στη Βουλγαρία με εμπειρία 50 ετών στη βαλκανική και διεθνή αγορά.

Το εύρος των παραγόμενων προϊόντων της περιλαμβάνει προϊόντα κατάλληλα να ενισχύσουν της ανάπτυξη της κατασκευαστικής και οικοδομικής βιομηχανίας (σίδηροι οπλισμού, χονδρόσυρμα, μορφοσίδηροι) στην περιοχή, φύλλα λαμαρίνας για βιομηχανικές και ναυπηγικές χρήσεις, αλλά και προϊόντα ειδικών εφαρμογών (ειδικοί χάλυβες) υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Μετά την έναρξη λειτουργίας του νέου ελασματουργείου επιμήκων προϊόντων στην εν λόγω εταιρεία τον Ιανουάριο 2008, η συνολική παραγωγική δυναμικότητα σε επιμήκη ανέρχεται πλέον στους 1.000.000 τόνους, ενώ σε πλατέα στους 400.000 τόνους, επισημαίνει η Σιδενόρ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα