HSBC Ελλάδος: Νέος Head of Commercial Banking

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008 11:43

Ο κ. Ιωάννης Κυριαζόπουλος, αναλαμβάνει από τις 4 Φεβρουαρίου 2008 τη θέση του Head of Commercial Banking (CMB) στην HSBC Ελλάδος.

O κ. Ιωάννης Κυριαζόπουλος έχει σπουδάσει στο London School of Economics and Political Science και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με 18ετή εμπειρία στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια προέρχεται από την PIRAEUS Bank στη Σερβία, όπου ασκούσε καθήκοντα Deputy General Manager Wholesale Banking, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στην EFG Eurobank, στην TELESIS INVESTMENT Bank καθώς και στην CREDIT LYONNAIS GREECE.

Ο κ. Κυριαζόπουλος στα νέα του καθήκοντα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και τη χάραξη της στρατηγικής αλλά και την πραγματοποίηση εκείνων των ενεργειών που θα κάνουν το Commercial Banking της HSBC στην Ελλάδα ένα ενεργό μέλος της μεγαλύτερης Παγκόσμιας Εμπορικής Τράπεζας, δίνοντας την ευκαιρία και στις ελληνικές επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα διεθνούς δράσης και δραστηριότητας που το δίκτυο αυτό μπορεί να παρέχει. Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριαζόπουλος θα επιμεληθεί την ανάπτυξη της συνεργασίας της HSBC με τις ελληνικές επιχειρήσεις, την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και τη δημιουργία καινοτόμων συστημάτων διανομής προϊόντων σε στενή συνεργασία με το παγκόσμιο τμήμα Εμπορικής Τραπεζικής του Ομίλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα