Αλουμύλ: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με Βιοσάρ Ενεργειακή

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008 12:44

Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τη ΒΙΟΣΑΡ Ενεργειακή, μέλος του Ομίλου της Ελληνικής Τεχνοδομικής ΤΕΒ, για την κατασκευή συστημάτων στήριξης φωτοβολταϊκών (Φ/Β) πλαισίων, ανακοίνωσε η Αλουμύλ.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η ΒΙΟΣΑΡ σχεδιάζει, κατασκευάζει και εκμεταλλεύεται σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ (αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, υδροηλεκτρικούς σταθμούς και υβριδικά συστήματα). Επίσης, παρέχει υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας μελέτης, κατασκευής και διαχείρισης φωτοβολταϊκών πάρκων, ενώ προμηθεύει εγγυημένο και υψηλής απόδοσης σχετικό εξοπλισμό.

Ο βορειοελλαδικός όμιλος αλουμινίου είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής της ΒΙΟΣΑΡ σε συστήματα αλουμινίου από ειδικά κράματα υψηλής αντοχής, προορισμένα για την κατασκευή συστημάτων στήριξης Φ/Β πλαισίων. Η συνεργασία αφορά, σύμφωνα με την Αλουμύλ, σε αρκετές εκατοντάδες τόνους κατεργασμένων προφίλ σε ετήσια βάση.

"Η εντυπωσιακή παραγωγική δυναμικότητα της Αλουμύλ, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την πολυπλοκότητα των παραγόμενων προφίλ και την άριστη συνεργασία των μηχανικών των δύο εταιριών, στάθηκε καταλύτης για την έναρξη της συνεργασίας. Επιτρέπει δε στη ΒΙΟΣΑΡ να προμηθεύει με στηρίγματα φωτοβολταϊκά πάρκα δεκάδων MW το χρόνο, στοχεύοντας άμεσα στην κατάκτηση ηγετικού μεριδίου αγοράς. Αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας σε πολλαπλά επίπεδα των δύο Ομίλων" αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΜΥ



Σχολιασμένα