2ο Διεθνές Συνέδριο Tourism & Property in Greece

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008 16:49

Το νέο περιβάλλον, που διαμορφώνεται στη χώρα μας, για την ανάπτυξη του τουριστικού real estate και τη συμβολή του στην ανανέωση του ελληνικού τουρισμού και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου θα αποτελέσει το βασικό αντικείμενο συζήτησης στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Tourism & Property in Greece, με θέμα «Ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης και επενδύσεων με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον», που οργανώνει η εταιρεία Real Travel AE την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace με χορηγό επικοινωνίας τη Ναυτεμπορική.

Ομιλητές του συνεδρίου, στις τρεις θεματικές του ενότητες, είναι κορυφαίες επιχειρηματικές προσωπικότητες από το χώρο του τουρισμού και του τουριστικού real estate, καθώς και εκπρόσωποι δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.

Ομιλητής στην έναρξη του συνεδρίου θα είναι ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κώστας Χατζηδάκης, ο οποίος θα ανοίξει τις εργασίες της πρώτης θεματικής ενότητας, με αντικείμενο το θεσμικό πλαίσιο για την αγορά της τουριστικής κατοικίας στη χώρα μας.

Χορηγοί του συνεδρίου «Tourism & Property in Greece» είναι: η Aristo Developers (Hellas), η Navarino Resorts Messinia, η Europlan Real Estate & Development και η Panhol Developments - Σωκράτης Παναγιωτίδης Αναπτύξεις Ακινήτων ΑΕ.

Υπογραμμίζεται ότι η συνεδριακή εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης International Tourism & Property Show 2008 η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, εγκατάσταση ξιφασκίας (πρώην Δυτικός Αερολιμένας) από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2008.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα