Forthnet: Παραιτήσεις μελών του δ.σ.

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008 17:07
UPD:17:12

Την παραίτησή τους υπέβαλαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Forthnet κ.κ. Kωνσταντίνος Γόντικας, Δημήτριος Γουλανδρής, Graham Bruce McInroy και Απόστολος Τραγανίτης εν όψει της αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης που επήλθε στις 14.2.2008 http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/02/15/1476038.htm .

Σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων το διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε ως νέα προσωρινά μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Michael Warrington (Μάικλ Γουόρινγκτον), Majid Mohsin (Μαχιντ Μοσιν), Deepak Srinivas Padmanabhan, (Ντίπακ Σρινίβας Παντμαναμπαν), Saviour Portelli (Σαβιουρ Πορτέλλι) για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας των παραιτηθέντων. Κατόπιν της ως άνω εκλογής το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1) Ιωάννης Αβέρωφ του Μιχαήλ, Πρόεδρος και Mη Eκτελεστικό Mέλος.

2) Deepak Srinivas Padmanabhan, (Ντιπακ Σρινιβας Παντμαναμπαν) του Βελαιανταμ, Αντιπρόεδρος και Μη Εκτελεστικό Μέλος.

3) Παντελής Τζωρτζάκης του Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος.

4) Michael Warrington (Μάικλ Γουόρινγκτον) του William (Γουίλιαμ), Μη Εκτελεστικό Μέλος.

5) Γεώργιος Κουτσουδάκης του Δημητρίου-Σπυρίδωνος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

6) Majid Mohsin (Μαχιντ Μοσιν) του Khawaja Abdul Majid, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

7) Αλκιβιάδης Παγιατάκης του Χαριδήμου, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

8) Ιάσων Στράτος του Σταμούλη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

9) Saviour Portelli (Σαβιουρ Πορτέλλι) του John, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ισχύει μέχρι την 16.3.2011, και παρατείνεται μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνεδριάσει εντός του έτους μετά τη λήξη της θητείας του.

Οι κκ Ιωάννης Αβέρωφ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Παντελής Τζωρτζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος προέβησαν στην εξής δήλωση: «Καλωσορίζουμε την ΕΙΤ και την GO Plc ως τους μεγαλύτερους μετόχους της Forthnet. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επένδυση της ΕΙΤ και της GO Plc ενισχύει περαιτέρω τη μετοχική βάση της Forthnet και επιτρέπει την απρόσκοπτη υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα