Intralot: Επέκταση της συνεργασίας με την Pacific Online

Προμήθεια 300 επιπλέον τερματικών
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008 13:14

Σε τροποποίηση του συμβολαίου της με την Pacific Online (POSC), την εταιρεία που διοργανώνει τα παιχνίδια του κρατικού οργανισμού Philippines Charity Sweepstake Office (PCSO) στις Νότιες Φιλιππίνες, προχώρησε η Intralot, προκειμένου να της προμηθεύσει 300 επιπλέον τερματικά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη συμφωνία αυτή, η Pacific Online επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό της στις περιοχές Visayas και Mindanao, συνδέοντας νέα σημεία πώλησης στο κεντρικό σύστημα LOTOS που έχει εγκατασταθεί από την Intralot στο Cebu, των Νότιων Φιλιππίνων, και το οποίο τέθηκε σε λειτουργία στις 8 Δεκεμβρίου του 2006.

«Η τροποποίηση του συμβολαίου μας με την Pacific Online, είναι μια απόδειξη της άριστης συνεργασίας μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εντυπωσιακή πορεία που καταγράφει η εταιρεία και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι λύσεις που παρέχει η Intralot θα συμβάλλουν στο έργο της PCSO, η οποία προσθέτει αξία στην τοπική κοινωνία» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα