Αποχωρεί από τη Vodafone ο Γ. Κορωνιάς - Νέος πρόεδρος και CEO ο Ν. Σοφοκλέους

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2008 14:41
UPD:16:55

Την αποχώρηση του Γιώργου Κορωνιά από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Vodafone Ελλάδος, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναλαμβάνει ο Νίκος Σοφοκλέους. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κ. Κορωνιάς θα παραδώσει τη θέση του στον κ. Σοφοκλέους στις 31.03.08.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κορωνιάς «διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Panafon που αργότερα μετονομάστηκε σε Vodafone. Υπό την καθοδήγησή του η εταιρεία εδραιώθηκε ως η ηγέτιδα εταιρεία του χώρου και ο ίδιος ως χαρισματική προσωπικότητα έτυχε της αποδοχής και του σεβασμού του ομίλου Vodafone και γενικότερα της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας».

«Ο κ. Σοφοκλέους είναι στέλεχος με μακρά διεθνή εμπειρία και επιτυχημένη πορεία σε ώριμες αλλά και αναδυόμενες αγορές. Με πολυετή ενασχόληση στο χώρο του Marketing, είχε 15ετή συνεργασία με την εταιρεία Procter & Gamble στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Μέση Ανατολή. Έχει υπάρξει κάτοχος πολλών σημαντικών θέσεων στην ιεραρχία της Barilla Group, με πιο πρόσφατη αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου για θυγατρικές εταιρείες του ομίλου στην Ελλάδα, τη Βόρεια Αμερική και τη Γερμανία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα