PwC: Στις 8/4 το ετήσιο συνέδριο ηγεσίας και ανθρώπινου δυναμικού

«“The power of Mind – Taking you to another dimension»
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008 15:42

Στις 8 Απριλίου στο θέατρο Badminton, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο ηγεσίας και ανθρώπινου δυναμικού της PricewaterhouseCoopers (PwC), με θέμα «The power of Mind – Taking you to another dimension».

Το συνέδριο που εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PwC, απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, εκπροσώπους της δημόσιας διοίκησης, ακαδημαϊκούς, καθώς και αριστούχους τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιείται το «Career Event» της PwC, όπου οι αριστούχοι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο, θα συναντηθούν με περίπου τριάντα κορυφαίες επιχειρήσεις για να συζητήσουν τις πιθανότητες επαγγελματικής εξέλιξής τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποτρόφων της PwC για το 2008. Οι υποτροφίες προορίζονται για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους και μερικής φοίτησης και αφορούν κυρίως αποφοίτους AEI και στελέχη επιχειρήσεων. Σημειώνεται ότι η μεγάλη ανταπόκριση τις προηγούμενες χρονιές, οδήγησε την PwC σε αύξηση του αριθμού υποτροφιών για το 2008 σε 16 (από 6 που ήταν πέρυσι).

The power of Mind

Κεντρικός θεματικός άξονας του συνεδρίου είναι η δύναμη του ανθρώπινου Νου και της θέλησης. «Κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο όταν είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο μας. Απαραίτητη προϋπόθεση η θέληση και η προσπάθεια. Στην PwC πιστεύουμε στην αξία του ανθρώπου και επενδύουμε στις δυνατότητές του. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι η ικανότητά μας να εντοπίζουμε το ταλέντο και το πάθος για εξέλιξη. Με αφορμή αυτό το συνέδριο, σας καλούμε να αξιοποιήσετε κάθε μονοπάτι του μυαλού σας, με τελικό προορισμό τα όνειρά σας, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο», δήλωσε ο Partner της PwC, Αντώνης Χατζηαντωνάς.

Kύριο ομιλητές του συνεδρίου θα είναι οι κ.κ. Chris Moon και Marc Salem. Ο Chris Moon αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της δύναμης της θέλησης. Σε μια έκρηξη ναρκοπεδίου έχασε το δεξί του χέρι και πόδι. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο αφότου νοσηλεύτηκε, έλαβε μέρος σε έναν από τους δυσκολότερους μαραθώνιους παγκοσμίως και διέσχισε χώρες με τα πόδια, για να υποστηρίξει πρωτοβουλίες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Όπως ο ίδιος τονίζει, αρνείται να παίξει «το ρόλο του θύματος». Μετέτρεψε κάθε αντιξοότητα και μειονέκτημα σε ευκαιρία για προσπάθεια και διάκριση. Πεποίθησή του είναι ότι όλοι έχουμε την ικανότητα να ξεπεράσουμε τα όριά μας, αρκεί να το θελήσουμε.

Ο Marc Salem είναι μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες παγκοσμίως σε θέματα μη-λεκτικής επικοινωνίας. Μελετώντας για περισσότερα από 30 χρόνια τον ανθρώπινο νου, έχει εστιάσει το έργο του στον «τρόπο με τον οποίο το μυαλό επηρεάζει την πραγματικότητα». Είναι ακαδημαϊκός και επίτιμο μέλος μεγάλων Πανεπιστημίων των ΗΠΑ εδώ και 20 χρόνια, ερευνητής της εξέλιξης των πνευματικών διεργασιών, και έχει εμφανιστεί στους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς τηλεοπτικούς σταθμούς παγκοσμίως. Δείγμα των ικανοτήτων του θα παρουσιάσει ζωντανά και στο συνέδριο της PwC.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις, ως μία προσφορά της PwC σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τη δύναμη του ανθρώπινου Νου (απαραίτητη η επίδειξη πρόσκλησης).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα