Εικοσιτετράωρη απεργία της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. την Πέμπτη

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008 09:41

ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΗ προειδοποιητική πανελλαδική απεργία για αύριο, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.). Στις 11 πμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Στην απεργία συμμετέχουν, με αποφάσεις τους, η Π.Ο.Π. - Ο.Τ.Α., η Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π., ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων (καλύπτοντας τους υπαλλήλους του Τ.Α.Δ.Κ.Υ.) και ο Σύλλογος των Εργαζομένων της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση υποστηρίζουν ότι «αντιδρούν στην προωθούμενη κυβερνητική αντιασφαλιστική ρύθμιση που 'στοχοποιεί' και τα δύο Ταμεία του κλάδου (Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.), 'βάζοντας χέρι' στα αποθεματικά τους και οδηγώντας επί της ουσίας στη διάλυσή τους».

Την Παρασκευή (29/2), το πρωί, θα γίνει πανελλαδική σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων - μελών της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. και στις 2 μμ θα συνεδριάσει το γενικό συμβούλιο εκτάκτως, για να αποφασίσει την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων που προβλέπουν 24ωρη απεργία την Παρασκευή 7 Μαρτίου, αποχή από την εργασία Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 8,9 και 10 Μαρτίου, 48ωρη απεργία την Τρίτη και Τετάρτη, 11 και 12 Μαρτίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα