Στρατηγική συνεργασία FORTHnet - Telecom Italia

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2000 16:20
UPD:16:39

Στη δημιουργία νέας εταιρείας με την επωνυμία «Μεσογειακές Ευρυζωνικές Υπηρεσίες» προχώρησαν η εταιρεία παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου FORTHnet και η εταιρεία STET International Nederland S.I.N., θυγατρική εταιρεία της Telecom Italia.

Η νέα εταιρεία, στην οποία η εισηγμένη στο ΧΑΑ FORTHnet θα συμμετέχει με ποσοστό 40% και η Telecom Italia με ποσοστό 60%, συμμετέχει ήδη στο διαγωνισμό που έχει προκηρύξει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την παραχώρηση άδειας εγκατάστασης δικτύου ασύρματης σταθερής τηλεφωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό οι προθέσεις της νέας εταιρείας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη ενός ισχυρού και αποτελεσματικού δικτύου ασύρματης πρόσβασης καθώς και η κάλυψη των αναγκών που αναμένεται να προκύψουν από την επόμενη γενιά των υπηρεσιών ευρείας ζώνης.

Παράλληλα, η παραπάνω συνεργασία, όπως εκτιμούν οι υπεύθυνοι της FORTHnet, θα εμπλουτίσει τις παρεχόμενες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία σε επιχειρήσεις και μεμονωμένους ιδιώτες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα