ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2000 14:39

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 1/12/2000, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Δήμο Χαλανδρίου Αττικής και επί των οδών Αγίου Νεκταρίου και Μπενάκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση Εκθεσης του Δ.Σ. επί της Σύμβασης Απόσχισης του εκτυπωτικού κλάδου της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και απορρόφηση του από την ανώνυμη εταιρία υπό την επωνυμία ORAPRESS ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

2. Εγκριση Εκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή επί της Σύμβασης Απόσχισης του εκτυπωτικού κλάδου της ανώνυμης εταιρίας υπό την επωνυμία ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και απορρόφηση του από την ανώνυμη εταιρία υπό την επωνυμία ORAPRESS ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

3. Εγκριση της Σύμβασης Απόσχισης του εκτυπωτικού κλάδου της ανώνυμης εταιρίας υπό την επωνυμία ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και απορρόφηση του από την ανώνυμη εταιρία υπό την επωνυμία ORAPRESS ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

4. Εγκριση εκλογής Ορκωτού Ελεγκτή.

5. Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για προσδιορισμό εκπροσώπων προς υπογραφή της Σύμβασης Απόσχισης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα