ΑΕΓΕΚ: Διαψεύδει «ναυάγιο» του deal με την DS Construction

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008 14:09
UPD:14:11

Σε διάψευση σημερινού δημοσιεύματος, το οποίο κάνει λόγο για «ναυάγιο» της συμφωνίας με την DS Construction, προέβη η ΑΕΓΕΚ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία, η διαδικασία απόσχισης του κατασκευαστικού κλάδου της ΑΕΓΕΚ και εισφοράς του στη θυγατρική της ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική ολοκληρώθηκε στις 15.02.2008 με την έκδοση απόφασης της οικείας Νομαρχίας.

Με την ίδια απόφαση, όπως σημειώνει, εγκρίθηκαν και οι αυξήσεις κεφαλαίου των δύο εταιρειών, από τις οποίες θα αντληθούν κεφάλαια ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ και 80 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα, και οι σχετικές διαδικασίες ολοκληρώνονται εντός των νομίμων προθεσμιών στο πλαίσιο της ισχύουσας από 31.10.2007 επενδυτικής συμφωνίας με την DSC, η οποία εξακολουθεί ισχύουσα χωρίς να έχει καταγγελθεί από κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη.

«Στο πλαίσιο της προαναφερθείσας από 31.10.2007 επενδυτικής συμφωνίας δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη ούτε και έχει συμφωνηθεί με τη DSC, η εκ μέρους της προκαταβολή οποιουδήποτε ποσού έναντι της συμμετοχής της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί άπαξ κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της εν λόγω διαδικασίας» επισημαίνει η ΑΕΓΕΚ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ



Σχολιασμένα